full screen background image

Trei dosare penale pentru conducere fără permis

permise     Joi dimineaţă, la ora 08.50, agenţi din cadrul Postului de poliție Șerbăuți şi ai Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au oprit pentru control, pe DJ 209D, în comuna Şerbăuţi, autoturismul condus de un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Suceava.
În urma controlului efectuat, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Câteva minute mai târziu, în jurul orei 09.00, o patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, supraveghere și control a traficului rutier, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui moped, însă conducătorul acestuia nu s-a conformat și a continuat deplasarea.
În cauză, s-a procedat la urmărirea mopedului, care după circa 1 km, a intrat în curtea unei locuințe, iar conducătorul a abandonat mopedul și a fugit de la fața locului.
În urma măsurilor întreprinse de polițiști, conducătorul mopedului a fost identificat ca fiind un bărbat, de 26 de ani, din comuna Straja, care nu posedă permis de conducere.
I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Tot joi, la ora 15.48, un minor, de 17 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost depistat de polițiști conducând un motociclu, pe strada Trandafirilo, din localitate, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar