full screen background image

Cascadorii pe două roți, în parcarea Shopping City Suceava

cascadorii     Zeci de bijuterii pe două roți vor putea fi admirate, sâmbătă, 19 iulie, în cadrul paradei de motocicliști care va poposi în parcarea Shopping City Suceava, pentru câteva ore incendiare.

Shopping City Suceava, alături de North Gang Riders MC, vă invită, pe 19 iulie, începând cu ora 13:00, să luați parte la un show de excepție, în cadrul căruia veți putea admira modele deosebite de motociclete, dar și acrobații moto spectaculoase.

Timp de câteva ore, în parcarea Shopping City Suceava vor fi expuse exemplare de colecție, de zeci de mii de euro, care vor atrage privirile trecătorilor.

Distracția și adrenalina își vor da mâna într-un spectacol profesionist de acrobații susținut de stunterii Piti și Chino din București, care își vor demonstra aptitudinile de mânuire a zecilor de cai putere în fața publicului.

Spectatorii vor asista la mersul pe o singură roată, demonstrații de echilibristică și acrobație, mersul fără mâini, dar și alte figuri extreme care vor produce emoții în rândul vizitatorilor.

Sâmbătă, 19 iulie, tradiționala paradă a motocicliștilor va porni de la Capu Câmpului și se va opri în parcarea Shopping City Suceava.

Aceasta face parte din evenimentul MotorFest 2014, aflat la cea de-a 4 ediție, derulat în perioada 16 – 20 iulie 2014 la Capu Câmpului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar