full screen background image

Bătrână din Fântânele prădată de 2.200 de euro şi 5.000 de lei

euro4      Joi, la ora 12.55, agenții Postului de poliţie Fântânele au fost sesizaţi despre faptul că două persoane au intrat în locuinţa unei femei de 78 ani și i-au sustras o sumă de bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, la domiciliul femeii s-au prezentat două persoane, pentru a achiziționa bilete de călătorie, ocazie cu care, partea vătămată a negociat preţul, iar una dintre persoane i-a oferit o bancnotă de 200 de lei, spunând că nu au bani mărunţi.

Victima s-a deplasat în locuință, a scos din dulap punga unde păstra suma de 2.200 de euro şi 5.000 de lei, din care a luat suma de bani ce trebuia să dea rest și a lăsat punga cu restul sumei pe un scaun în cameră, după care a ieşit afară.

Astfel, în timp ce partea vătămată înmâna restul, una dintre persoane s-a deplasat în locuinţă şi a luat punga cu bani, după care ambele persoane au plecat, cu un autoturism parcat la poarta locuinței.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar