full screen background image

Mii de pachete de ţigări ascunse în maşini, confiscate în P.T.F. Siret

contra siret     Marţi, în jurul orei  13.30, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean Yulism O., de 46 de ani, care călătorea  ca şofer de rezervă al unui autocar marca “Man”, pe ruta Ucraina-Bulgaria.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, cantitatea de 4.100 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană,

Ţigările, în valoare de peste 5.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Miercuri, în jurul orei 02.30, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, o femeie, cetăţean român, Alvina N., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism  marca “Fiat”.

Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă într-un locaş special amenajat, în pragurile şi în podeaua autoturismului, cantitatea de 690 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 828 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Totodată,  autoturismul, în valoare de aproximativ 11.000 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece acesta avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar