full screen background image

Lansarea cărţii “Dulce de Suceava. Amar de Cernăuți”, la Câmpulung Moldovenesc

dulce de suceava     În cadrul Festivalului Internațional de Folclor ”Întâlniri Bucovinene”, ediția a XXV-a, Consiliul Județean Suceava și Centrul Cultural ”Bucovina” organizează vineri, 18 iulie, ora 14.00, la Biblioteca Municipală din Câmpulung Moldovenesc, lansarea cărții “Dulce de Suceava. Amar de Cernăuţi”, o valorificare a publicisticii apărute, cu precădere în ultimul deceniu, în ziarele “Crai Nou” Suceava și “Zorile Bucovinei” Cernăuți.

cartea apare sub semnătura jurnalistei Doina Cernica, membră a Uniunii Scriitorilor din România și a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, precum și a jurnalistei Maria Toacă (numele de căsătorie Andrieș), membră a Societății Jurnaliștilor Români Independenți din Regiunea Cernăuți și a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Prezintă: CARMEN VERONICA STEICIUC, preşedinta Societăţii Scriitorilor Bucovineni, PARASCHIVA ABUTNĂRIŢEI, secretar al Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor, și IURIE LEVCIC, preşedintele Centrului Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Româneşti din Cernăuţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar