full screen background image

Accident provocat de un minor de 13 ani, în timp ce încerca să fure o maşină

accident1     Miercuri, la ora 00.16, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată, prin 112, despre faptul că un tânăr a încercat să sustragă un autoturism, din parcarea unui bloc, ocazie cu care a tamponat un alt autoturism din parcare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 15/16 iulie, în jurul orei 00.00, un minor, de 13 ani, din comuna Râşca, a pătruns în interiorul autoturismului proprietatea unui localnic, de 44 de ani.

Profitând de faptul că maşina avea cheile erau în contact, a pornit autoturismul, iar în timp ce efectua manevre cu acesta, a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, avariind ambele autoturisme.

După eveniment, minorul a abandonat autoturismul şi s-a deplasat pe strada Maior Ioan, la aproximativ 300 de metri de locul comiterii faptei, fiind prins de fiul victimei, care a anunţat poliţia.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar