full screen background image

Un tânăr din Ostra şi-a bătut mama şi fratele, pentru că nu i-au dat cheile maşinii

bataie     I.P.J. Suceava a fost sesizat, duminică, în jurul orei 02.20, prin 112, despre faptul că un tânăr, de 23 de ani, din comuna Ostra, a comis fapte de violență față de mama sa, de 46 de ani, localnică.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în noaptea respectivă, în jurul orelor 01.15, agresorul i-a solicitat mamei sale cheile autoturismului, pentru a se deplasa în municipiul Vatra Dornei, dar a fost refuzat, pe motiv că nu posedă permis de conducere.

Acesta a devenit violent și a lovit-o pe mama sa, iar în apărarea acesteia a intervenit fratele agresorului, de 23 de ani, care a fost agresat fizic.

Ulterior, agresorul a găsit cheia  autoturismului, a forțat lacătul de la garaj şi a pornit autoturismul, pe care l-a condus pe DJ 177 A, în direcția comunei Stulpicani, fiind identificat de poliţişti.

Din verificările efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit că agresorul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, care urmează să fie soluționat procedural

comments

comments




Leave a Reply

avatar