full screen background image

Lucrările la “Centrul Cultural Bucovina” continuă

ccb 0     Primarul Sucevei, Ion Lungu, se declară mulţumit de ritmul investiţiilor la “Centrul Cultural Bucovina”, care se ridică pe ruinele fostului cinematograf “Modern”.

El a efectuat azi o vizită de lucru după care a declarat că speră ca, în acest an, să fie încheiate lucrărilor de construcţie, urmând ca, în 2015, să se doteze incinta.

Lungu a mai adăugat că au intervenit o serie de probleme care trebuie rezolvate operativ.

Lungu: “Se lucrează la pardoselile elastice, după care se vor monta uşile şi lămpile de iluminat. Mai rămâne de definitivat problema sălii 3D, pentru căaşa cum am mai spus, aceasta nu era prevăzută în proiectul iniţial. Vom intra în Consiliul Local pentru a aproba, transparent, costurile suplimentare, pentru că nu facem în fiecare zi un cinematograf la Suceava. Mai avem o problemă tehnică, cea a unui rezervor de colectare a apelor. De săptămâna viitoare, probabil, în interiorul curţii, se va săpa pentru acest rezervor.”

Până acum, investiţiile de la “Centrul Cultural Bucovina” s-au ridicat la 6 milioane de lei, pentru finalizare mai fiind necesare minim 3 milioane.

comments

comments




Leave a Reply

avatar