full screen background image

Un bărbat s-a ales cu două degete de la picior tăiate, după un accident de muncă, la Rădăuţi

ambulanta suceava     Joi, în jurul orei 15.47, prin 112, Gabriel A., din Siret, a sesizat faptul că un bărbat are piciorul prins într-un agregat de la o unitate comercială din Rădăuți.

Echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Rădăuţi s-a deplasat la fața locului, stabilind că Attila F., de 25 de ani, din localitatea Sf. Gheorghe, judeţul Covasna, muncitor la o unitate comercială din municipiul Rădăuți, împreună cu doi colegi, în jurul orei 15.00, a mers în subsolul centralei termice, pentru a face curățenie.

În jurul orei 15.30, Attila F. a introdus bocancul piciorului stâng într-un orificiu de evacuare a surplusului de material al dispozitivului hidraulic de alimentare al cazanului de ardere.

În acel moment, încărcătorul hidraulic i-a secţionat vârful bocancului, fiindu-i amputate două  degete de la piciorul stâng.

Victima a fost transportată, cu ambulanța, la Spitalul Municipal Rădăuți,  unde s-a stabilit diagnosticul “amputație deget trei, amputație falangă distală deget doi, plagă deget cinci, toate de la piciorul stâng’’, având nevoie de aproximativ 9 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluare a măsurilor legate  de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legate de securitate și sănătate în muncă, fapte prev. și ped de art. 349 și art. 350, coroborate cu infracțiunea de vătămare corporală din culpă, faptă prev. și ped de art.196 al.3 din Codul Penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar