full screen background image

Minor dispărut din Gura Humorului, găsit de poliţişti după cinci zile

Politia     Joi, în jurul orei 13.30, prin 112, Manoliţa M. a sesizat faptul că, în zona unui parc, a fost văzut un copil care avea semnalmentele prezentate de mass-media, pentru un minor dispărut de la domiciliu.

În urma verificărilor s-a stabilit că, pe 9 iulie, prin dispoziţia Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean Suceava, s-a dispus darea în urmărire a minorului Marian Gavril Alberto Iancu, în vârstă de 13 ani, din Gura Humorului, care a plecat de domiciliu în data de 5 iulie, fără a mai reveni.

În urma sesizării, echipe formate din poliţişti şi jandarmi au procedat la cercetarea amănunţită a locului în care Manoliţa M. a declarat că ar fi văzut minorul ce semăna cu cel dispărut şi a zonelor învecinate, rezultatul fiind negativ.

S-a procedat la prezentarea fotografiei minorului mai multor persoane, acestea fiind instruite să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie în cazul în care deţin date sau informaţii despre minorul dispărut.

În jurul orei 18.15, ca urmare  activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti din cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale Gura Humorului, minorul a fost identificat pe raza oraşului Gura Humorului şi predat mamei sale.

Poliţiştii mulţumesc cetăţenilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi reprezentanţilor mass-media pentru sprijinul acordat în mediatizarea cauzei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar