full screen background image

ACET a recuperat 15.000 de lei, din datorii de peste 4 milioane

acet suceava     Sucevenii au început să-şi mai diminueze din restanţele către operatorul de servicii de alimentare cu apă, canalizare şi de tratare-epurare  apei uzate ACET.

Directorul comercial, Bogdan Cristache, declară că, la sfârşitul lunii iunie, soldul debitor, adică suma de încasat de la populaţie era de 4,09 milioane de lei.

Potrivit lui Cristache, comparativ cu luna precedentă, când restanţele erau de 4,11 milioane de lei, se înregistrează o scădere acestora din urmă cu 15.000 de lei.

Cristache a arătat că, în urma unei analize, s-a constatat că circa 25 de asociaţii  de proprietari, care până nu demult erau cu plăţile la zi, au început să aibă întârzieri de două sau de trei luni.

Cristache: “În urma discuţiilor avute cu responsabilii de la asociaţii, s-a semnalat mereu aceeaşi problemă, aceea că populaţia este într-o situaţie foarte dificilă, că nu mai are bani. Dar, la un moment dat, vine vremea să facem şi nişte alegeri, să vedem ce anume ne mai putem permite din bugetul personal: să consumăm apă, să avem încălzire sau cablu, telefonie ori alte servicii. Nu este problema mea să dau sfaturi fiecăruia despre cum să-şi gestioneze propriul buget, însă aceasta este situaţia, una îngrijorătoare. Pentru că, aşa cum am spus, cele 25 de asociaţii au fost, până în lunile aprilie, mai, mereu cu plăţile la zi”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar