full screen background image

11 elevi suceveni, recompensaţi cu bani de Guvernul României

bacalaureat     Guvernul României a adoptat, miercuri, o hotărâre prin care absolvenţii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională de la finalul clasei a VIII-a şi la examenul de bacalaureat vor fi premiaţi.

Denisa Ioana Iordache, absolventă a Liceului Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, este singura bacalaureată de 10 din judeţ, tânăra urmând să primescă 3.000 de lei.

Elevii care au fost notaţi doar cu 10 la evaluarea naţională vor primi câte 2.000 de lei.

În judeţul Suceava, zece elevi au reuşit acest lucru: Ştefania Chelba, de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi, Maria Alexandra Cîrceie, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, Diana Ioana Cîrlan, de la Şcoala Gimnazială Bosanci, Amallya Elena Ustrate şi Cezara Andreia Marcu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, Cristina Veronica Gorcea, de la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus, Teodora Burlica, de la Şcoala Gimnazială „Petru Muşat” Siret, Ana-Maria Moroşan de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, Anamaria Motrescu, de la Şcoala Gimnazială „Teodor Bălan” Gura Humorului, şi Denisa Florentina Berbeneciuc, de la Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar