full screen background image

Un nou proiect va fi lansat, vineri, la USV

usv sigla     Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava anunţă lansarea proiectului “Dezvoltarea programelor de studii universitare şi extinderea oportunităţilor de învăţare pentru studenţi şi piaţa muncii”.

Conferinţa de deschidere va avea loc vineri, 11 iulie, începând cu ora 13, în SALA DE ŞEDINŢE – Sala 006 – CORP E, PARTER, strada Universităţii nr. 13, municipiul Suceava.

Programul Conferinţei de deschidere cuprinde, la ora 13.00, primirea şi înregistrare invitaţilor, apoi, la 13.15, o conferinţă de presă, un cuvânt din partea conducerii Universităţii „Ştefan cel Mare”, alături de prezentarea generală a proiectului, şi, de la ora 14.15, discuţii pe marginea proiectului.

Proiectul este implementat în perioada mai 2014 – noiembrie 2015 de către Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava (ca lider de proiect), în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, si Fundaţia “Solidaritate şi Speranţă” din Iaşi.
Mai multe informaţii referitoare la activităţile şi rezultatele proiectului si la partenerii acestuia puteti găsi la adresa http://www.dpus.usv.ro/Brosura_prezentare_POSDRU_v2.pdf

Pentru contact și alte informaţii: posdru133630@gmail.com

comments

comments




Leave a Reply

avatar