full screen background image

Termen devansat în cazul Voiculescu

dan voiculescu     Cererea de strămutare a dosarului ICA, în care este judecat Dan Voiculescu, va fi dezbătută de judecători în 11 iulie. Termenul a fost devansat, el fiind iniţial stabilit pentru 24 septembrie.

„Este cea mai bună veste. Aseară am văzut la televizor faptul că DNA a confirmat că toate probele sunt corecte (n.red: înregistrările făcute de familia lui Sandu Anghel). Pentru mine a fost un semnal pozitiv că DNA lucrează corect. Îi felicit. Statul de drept începe să funcționeze autentic, real și e cel mai mare câștig pentru România”, a spus Dan Voiculescu, la ieșirea din Tribunalul București.

Întrebat dacă va merge astăzi la DNA, el a răspuns că „dacă e domnul Băsescu, nu aș vrea să fie aglomerație”.

Avocaţii lui Dan Voiculescu au înaintat solicitarea de strămutare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce la termenul din 1 iulie al procesului au sesizat faptul că noul preşedinte al completului de judecată nu este imparţial.

Cererea de strămutare a dosarului formulată de Dan Voiculescu a fost înregistrată vineri la instanţa supremă, iar termenul de judecată a fost stabilit, iniţial, în 24 septembrie.

Termenul a fost însă devansat pentru 11 iulie.

Procesul în dosarul ICA are ca termen data de 4 august, decizia fiind luată ieri de Curtea de Apel Bucureşti.

comments

comments




Leave a Reply

avatar