full screen background image

Primarul Sucevei, în dezacord cu administratorul Termica

marinoiu lungu     Şedinţa de astăzi, cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, a adus discuţii contradictorii între primarul Sucevei, ION LUNGU, şi administratorul special de la Termica, MARIN MARINOIU.

Divergenţele au pornit de la motivele care au adus unitatea în stare de insolvenţă, MARINOIU spunând că au fost făcute transferuri de teren păguboase şi că Primăria nu a alocat suficienţi bani.

El s-a arătat adeptul unor modificări tehnologice prin care Termica să poată continua activitatea de distribuţie, solicitând, totodată, renunţarea la negocierea directă pentru desemnarea viitorului operator.

Adminsitratorul special a opinat că sistemul de termoficare se prezintă extrem de prost, fiind aproape putred, în timp ce primarul a replicat că municipalitatea a făcut investiţii importante în acest domeniu.

LUNGU a mai adăugat că, numai în acest an, Primăria a alocat echivalentul a 3 milioane de euro şi că declinul Termica a început atunci când a fost nevoită să funcţioneze pe cărbune din import.

comments

comments




Leave a Reply

avatar