full screen background image

Întârzieri de patru luni la lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare

comandament Primaria Suceava 0807    Pe unele străzi din municipiul reşedinţă de judeţ, se înregistrează întârzieri de patru luni la lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, a declarat, astăzi, primarul Ion Lungu, la comandamentul cu şefii de şantier.

Lungu a spus că sunt străzi, cum ar fi Depoului şi Mihail Sadoveanu, unde condiţiile de lucru sunt vitrege şi ar exista motive obiective pentru întârzieri, dar şi lucrări care ar fi trebuit terminate la finalul lunii aprilie, exemplificând cu zona Petru Rareş – Piaţa Mare sau zona complexului Zamca.

Lungu: “Sunt şi motive obiective pentru întârzierile de pe unele străzi. Am fost la faţa locului şi am văzut condiţiile vitrege în care se lucrează pe strada Depoului, la adâncimi foarte mari, sau pe strada Mihail Sadoveanu, unde, la fel, se lucrează la adâncime foarte mare, şi se circulă foarte greu, pentru că este parţial închisă. Dar sunt şi artere unde nu sunt justificări, şi mă refer la zona Petru Rareş – Piaţa Mare sau zona Compex Zamca, care, conform graficelor iniţiale, trebuia terminate până la 30 aprilie.”

În scurt timp, urmează a fi predate străzile Aurel Vlaicu (unde mai trebuie finalizat un cămin), Zefirului şi Biruinţei(unde mai sunt mici reparaţii la legătura cu strada Mitocului).

Lungu: “Vom sta de capul constructorilor, să recupereze acele restanţte, pentru că motive reale pentru întâzieri nu mai sunt. Cele legate de bani s-au rezolvat, vremea este bună, trebuie doar ca şi constructorul să vrea să lucreze.”

În final, primarul Sucevei a solicitat şefilor de şantier “mobilizare totală”, termenul limită pentru finalizarea lucrărilor fiind data de 30 august.

comments

comments




Leave a Reply

avatar