full screen background image

Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru este în plină derulare

festival int teatru sv     Sucevenii sunt invitaţi să participe la atelierele de lucru şi să vizioneze piesele propuse la Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru.

Manifestarea, aflată la prima ediţie, reuneşte, în această săptămână, trupe din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Târgu Mureş, precum şi din Marea Britanie, Polonia, Republica Moldova şi Ungaria.

Unul dintre organizatori, reprezentantul Asociaţiei Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru, STELIAN NISTOR, spune că sunt posibile unele greşeli inerente de organizare, dar că acestea nu vor influenţa calitatea actului artistic.

Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru este promovat la nivel naţional de Radio VIVA FM, evenimentul fiind organizat de Muzeul Bucovinei, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică  Bucureşti, Universitatea Ştefan cel Mare şi Institutul Cultural Român.

Marţi, 8 iulie, de la ora 18:00, la Universitatea „Ștefan cel Mare”, poţi viziona piesa “Electra”, după Sofocle, prezentată de studenţi de la Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca

De la ora 20:00, Casa de Cultură din Suceava găzduieşte spectacolul “Clasa noastră”, de Tadeusz Slobodzianek, prezentat de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Facultatea de Teatru din București.

Trebuie să mai ştii că accesul la toate spectacolele este gratuit.

comments

comments




Leave a Reply

avatar