full screen background image

Bărbat lovit cu o piatră, în piaţa din Arbore

spital radauti     Miercuri dimineaţă, în jurul orei 06.36, prin 112, Iuliana S., de 23 ani, din comuna Frătăuții Noi, a sesizat faptul că, în piața din comuna Arbore, are loc un scandal între mai multe persoane.

Patrula din cadrul Postului de Poliție Arbore s-a deplasat la fața locului, unde l-a identificat pe Sorin R., de 27 de ani, din comuna Frătăuții Noi, care a declarat faptul că, în timp ce se afla în piața din comuna Arbore, împreună cu concubina sa, Iuliana S., au fost acostați de Cătălin R., de 23 de ani, din comuna Arbore, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care l-a lovit pe Sorin R., cu o piatră.

Victima a fost preluată de către ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală, față de Cătălin R., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, care urmează a fi soluționat procedural de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Arbore.

comments

comments




Leave a Reply

avatar