full screen background image

Bărbat din Rădăuţi, arestat pentru refuz de recoltare de probe de sânge şi ultraj

arestat     Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că o persoană are o atitudine agresivă în trafic şi provoacă scandal în traficul rutier, bărbatul respectiv fiind identificat şi invitat la sediul subunităţii.

Florin N., de 38 de ani, din Rădăuţi, a fost condus la sediul poliţiei, unde i s-a solicitat să efectueze testul cu aparatul etilotest, dar bărbatul a refuzat să se conformeze.

În timp ce era condus spre Spitalul municipal Rădăuţi, pentru recoltarea de probe biologice, suspectul a devenit agresiv faţă de o altă persoană chemată la sediul poliţiei, dar şi faţă de poliţişti, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat.

La Spitalul Rădăuţi, Florin N. a refuzat să se supună recoltării probelor biologice, fapt pentru care organele de poliţie s-au sesizat faţă de acesta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice.

Miercuri, în urma continuării cercetărilor în cauza privind faptele de refuz de a se supune recoltării probelor biologice și ultraj, inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă.

Atât Parchetul, cât și Judecătoria Rădăuți, și-au însușit propunerea, iar instanța a emis mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, reținându-se săvârșirea infracțiunilor de refuz de a se supune recoltării probelor biologice și ultraj.

În baza mandatului de arestare preventivă, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar