full screen background image

Doi fraţi din Baia, bătuţi de un bărbat din Tişăuţi

bataie     Un bărbat, de 29 de ani, din comuna Baia, a sesizat, marţi, faptul că, în timp ce se afla pe raza satului Tişăuţi, comuna Ipoteşti, împreună cu fratele său, de 22 de ani, tot din comuna Baia, au fost acostaţi de către un bărbat, care a provocat scandal.

Din verificări, a rezultat că, la data menţionată, cei doi fraţi s-au deplasat cu autoutilitara pe raza satului Tişăuţi, la locuinţa unei femei, pentru a descărca lemne de foc.

După ce aceştia au descărcat lemnele în curtea  acesteia şi taiau lemnele cu drujba, la faţa locului a venit un vecin, de 48 de ani, localnic.

Acesta se afla în stare de ebrietate şi le-a reproşat că volumul de lemne adus nu este întocmai cu volumul pe care aceştia l-au declarat anterior descărcării.

După aceste discuţii în contradictoriu, vecinul femeii a deschis portiera autoutilitarei şi a provocat distrugeri ştergătoarelor de parbriz.

Apoi  i-a lovit superficial pe cei doi fraţi, care au declarat că nu doresc intervenţia ambulanţei, în vederea acordării de îngrijiri medicale, întrucât prezintă leziuni minore.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea înfracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar