full screen background image

Bărbat din Cajvana, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

tigari     În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti, au fost obţinute date şi informaţii cu privire la un transport de ţigarete de contrabandă ce urma să se desfăşoare, pe DN2 E, cu utilizarea unui vehicul special transformat pentru disimularea pachetelor de ţigarete.

Marţi, în jurul orei 18.30, agenţii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au identificat, pe DN 2E, din localitate, un autoturism , condus de către George D., de 35 de ani, din orașul Cajvana, care transporta țigări de contrabandă, acestea fiind ascunse într-un compartiment special modificat și amenajat, în podeaua autovehiculului.

În interiorul autoutilitarei se aflau mai multe materiale de construcție, o roabă, mai multe plăci de azbest și mai multe bucăți de lemn de diferite dimensiuni, iar sub acestea și sub preșul din material plastic al autoutilitarei, printr-o deschizătură cu dimensiunile de 60×60 cm, se făcea accesul către locul unde se aflau ascunse țigaretele.

În urma examinării autovehiculului, în interior, au fost identificate un număr de 3.741 de pachete cu țigarete, de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 37.410 lei.

Cantitatea de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de circa 3.000 de euro, a fost indisponibilizat, urmând a fi depus la camera de corpuri delicte a I.P.J. Suceava.

Faţă de George D. a fost dispusă reținerea pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar