full screen background image

Bărbat din Dumbrăveni, prins la scurt timp după ce a furat 16 saci de ciment

ciment     Luni, la ora 13:00, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dumbrăveni, a sesizat faptul că, în seara zilei de 29/30 iunie, i-au fost sustrași 16 saci de ciment, din fața societății sale din Dumbrăveni.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de poliţişti, având în vedere un anumit profil de pneu, identificat la fața locului, agenții de poliție au ajuns la ferma unui bărbat, de 33 de ani, din localitate, pe raza satului Sălăgeni, unde au identificat un atelaj hipo.

Cu ocazia  analizării pneurilor, s-a concluzionat că cel din partea dreaptă spate ar avea caracteristici asemănătoare cu cele identificate la fața locului.

Verificând atelajul hipo, au fost identificate particule de praf de ciment în interiorul acestuia și, lângă un fânar, în zona fermei, au fost găsiți un număr de 16 saci de ciment, de 40 de Kg sacul, având lotul de producție la fel ca și cei din paletul rămas la locul furtului.

Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii a recunoscut fapta și a restituit bunurile sustrase administratorului societății.

Valoarea prejudiciului este de circa 320 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar