full screen background image

Rapid a primit licenţa la TAS pentru Liga I

rapid fc     Gruparea FC Rapid a câştigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv litigiul cu Federaţia Română de Fotbal.

Astfel, forul de la Lausanne i-a acordat licența  licenţa clubului giuleştean pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I, a declarat preşedintele Nicolae Manea, pentru Mediafax.

“Tribunalul a făcut dreptate. Am câştigat litigiul la TAS şi am primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I. Sincer, noi nici nu trebuia să ajungem aici, pentru că dosarul nostru de licenţiere a fost în regulă. Nu îmi explic nici acum de ce domnul Duru ne-a refuzat dreptul de a promova. Dar asta nu mai contează, Rapid va juca din nou în Liga I chiar din acest sezon. Vreau să mulţumesc în mod special Ligii Profesioniste de Fotbal pentru ajutorul pe care ni l-a dat în acest litigiu de la Lausanne”, a declarat Nicolae Manea.

Echipa Rapid, care a promovat din punct de vedere sportiv la finalul sezonului 2013-2014 ca urmare a poziţiei secunde ocupate în clasamentului Seriei I a Ligii a II-a, va evolua în ediţia 2014-2015 a Ligii I. În cazul în care nu câştiga litigiul la TAS, în Liga I promova FC Clinceni, formaţie care încheiase pe locul patru în clasamentul Liga a II-a.

comments

comments




Leave a Reply

avatar