full screen background image

Suspect de comiterea unei tâlhării, reţinut de poliţişti

arestat     Joi, la ora 17:00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, de un tânăr, de 27 de ani, din comuna Vereşti, cu privire la faptul că, în jurul orei 03:30, o persoană necunoscutăprin violenţă şi ameninţăril-a deposedat de suma de 600 de euro.

Din verificări, s-a stabilit că, miercuri, ora 23:45, reclamantul s-a deplasat, împreună cu mai mulţi prieteni, la un club din municipiul Suceava, unde a consumat băuturi alcoolice.

La ieşirea din club, în jurul orei 03:30, a fost  acostat de un alt tânăr necunoscut, care prin violenţă şi ameninţări, i-a sustras din portmoneu suma de 600 de euro.

Cauza a fost documentată de către poliţiştii judiciarişti, care au desfăşurat activităţi investigative, fiind administrate probe, în vederea identificării autorului şi a tragerii acestuia la răspundere penală.

În urma probatoriului administrat şi în baza  investigaţiilor şi altor activităţi de cercetare penală desfăşurate de poliţişti, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind Victor S., de 26 de ani, din municipiul Suceava.

S-a dispus continuarea cercetărilor faţă de acesta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, luându-se măsura reţinerii pe timp de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Victor S. a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Poliţiştii atrag, totodată, atenţia cu privire la faptul că, pe perioada sezonului de vară, situaţia operativă înregistrează creşteri în ceea ce priveşte tâlhăriile, în special tâlhăriile prin smulgere de obiecte.

Tocmai de aceea, poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu utilizeze pentru deplasare rute neiluminate sau izolate, să nu afişeze în mod ostentativ sau nejustificat bunuri sau bijuterii de mare valoare, să nu consume alcool în exces şi să nu se lase antrenate în conflicte.

comments

comments




Leave a Reply

avatar