full screen background image

Expoziţia “TRASEE EMINESCIENE”, la Galeria Artelor din Shopping City Suceava

trasee eminesciene    Expoziţiile finale din cadrul proiectului „Trasee eminesciene”, eveniment organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Inspectoratul Școlar al Județului
Suceava, vor fi prezentate publicului la Galeria Artelor Vizuale de la Shopping City Suceava, în data de 27 iunie, începînd cu ora 17.00, de către scriitorul Ion Drăguşanul.

Cele două expoziţii “UNIVERSUL EMINESCIAN” și “CONTEMPORANII LUI EMINESCU” reprezintă palmaresul concursurilor de artă plastică şi fotografie desfăşurate în perioada 15 mai -14 iunie, fiind completate cu o colecţie de documente oferite de scriitorul Ion Drăguşanul sub genericul „STRĂBUNII BUCOVINENI AI LUI MIHAI EMINESCU”.

Evenimentul expoziţional „Trasee eminesciene”, care a debutat la Putna în data de 14 iunie, va fi itinerat şi în alte localităţi ale judeţului Suceava.

La concursurile desfăşurate sub genericul „Trasee eminesciene” au participat elevi ai claselor V-XII din județul Suceava.

A doua etapă a acestui proiect, va fi dedicată elevilor din Regiunea Cernăuţi şi se va finaliza pe data de 15 august 2014.

comments

comments




Leave a Reply

avatar