full screen background image

Doi răniţi după un accident în care au fost implicate patru maşini, la Spătăreşti

upu     Marţi, în jurul orei 13.10, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Dolheşti, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2, în localitatea Spătăreşti, comuna Fântâna Mare, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, pe un carosabil umed.

Din acest motiv, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Fălticeni.

După impact, autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani a fost proiectat în autoturismul condus de un şofer, de 32 de ani, din municipiul Bacău, care circula în spatele său și în maşina condusă de un bărbat de 31 de ani, din comuna Râşca, care circula din sens opus.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, de 42 de ani, din municipiul Fălticeni, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, unde s-a stabilit că necesită pentru vindecare un număr de 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, în urma accidentului, a mai rezultat vătămarea corporală a şoferului de 45 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, unde s-a stabilit că, pentru vindecare, necesită un număr de 15 – 20 de zile de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar