full screen background image

Dan Şova va fi noul purtător de cuvânt al PSD

dan sova aero 1     Dan Şova va fi purtător de cuvânt al PSD, după demisia de ieri de la Ministerul Transporturilor, şi poate reveni în funcţia de ministru după alegerile prezidenţiale din noiembrie, a declarat premierul Victor Ponta.

Totodată, şeful Guvernului l-a propus pe Ioan Rus pentru postul de ministru al Transporturilor.
Dan Şova a anunţat marţi că demisionează din funcţia de ministru al Transporturilor, după aproape patru luni de mandat, pentru a se dedica “bătăliei electorale” de la alegerile prezidenţiale.
El a fost numit în luna martie ministru al Transporturilor după ieşirea PNL de la guvernare şi a condus anterior Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine.
Fost avocat, asociat al Casei “Şova şi Asociaţii”, Şova este doctor în drept, membru PSD din 2003 şi senator din 2008. Dan Şova este vicepreşedinte al PSD.

În prezent, purtător de cuvânt al PSD este europarlamentarul Cătălin Ivan.

În ceea ce-l priveşte Rus, Ponta a arătat că acesta este recomandat pentru această funcţie de experienţa profesională şi politică şi a precizat că prin această nominalizare vrea să transmită un mesaj foarte clar pentru zona Ardealului şi Transilvania, respectiv că toate proiectele de infrastructură în domeniu anunţate pentru această regiune vor fi realizate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar