full screen background image

Bărbat înşelat cu peste 1.800 de lei, de o persoană care i-a propus un schimb valutar

valuta     În cursul dimineţii de luni, la ora 09.30, la Poliția orașului Gura Humorului s-a prezentat un bărbat, de 23 de ani, din comuna Valea Moldovei, care a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe strada Piaţa Republicii, din localitate, a fost înşelat, de un bărbat necunoscut, cu ocazia efectuării unui schimb valutar.

Din verificări a rezultat că, luni, bărbatul s-a deplasat de la domiciliu în oraşul Gura Humorului, pentru a efectua un schimb valutar.

În jurul orei 08,30-09,00, în timp ce se afla pe strada Piaţa Republicii, în apropierea unui case de schimb valutar, a fost acostat de o persoană de sex masculin, care l-a întrebat dacă doreşte să schimbe euro, apoi i-a propus efectuarea unui schimb mai avantajos faţă de cel afişat la casă.

S-au deplasat în spatele clădirii, unde partea vătămată i-a înmânat necunoscutului suma de 760 de euro, urmând ca cel din urmă să-i înmâneze suma de 3.350 de lei.

După efectuarea schimbului, bărbatul a constatat că a fost înşelat cu suma de 1.830 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorului şi a recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar