full screen background image

“Salonul Auto Bucovina 2014”, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava

salonul auto bucovina 14     “Salonul Auto Bucovina 2014” s-a deschis, vineri, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Peste 75 de modele, multe în premieră, ale celor peste 11 mărci auto pot fi admirate și testate în cadrul evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în asociere cu Primăria Municipiului Suceava.

Manifestarea, aflată la cea de-a XI-a ediție, este specializată în autoturisme; autoturisme de teren; vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări.

Printre vedetele salonului ce vor fi prezente se numără – noile modele Nissan Qashqai, Mitsubishi ASX, Citroen C-Ekysee sau Seat Leon ST. De asemenea, Mercedes-Benz, prezintă ultimele modele CLA, GLA, S Klasse, V Klasse, C Klasse, reprezentanții mărcii Hyundai vor aduce, în premieră, la Salonul Auto Bucovina modelele Hyundai Elantra și Santa Fe, iar Ford va expune noul Ford Focus.

Ediția 2014 a „Salonului Auto Bucovina” se va desfășura până pe 22 iunie.

Pe perioada evenimentului, vizitatorii se vor bucura de ofertele promoționale oferite de dealeri la achizițioarea de mașini noi sau rulate și oferta finaciară pentru leasing sau asigurări auto.

Timp de 3 zile vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme și vor avea loc sesiuni de drive test.

comments

comments




Leave a Reply

avatar