full screen background image

Termica va primi, din partea Consiliului Local Suceava, acceptul prelungirii funcţionării

Termica     Consilierii locali suceveni se vor întruni, joi, în sedinţă extraordinară, pentru a prelungi mandatarea societăţii Termica în activitatea de transport – distribuţie, până la finalizarea licitaţiei care va stabili viitorul operator.

Licenţa Termica expiră pe 24 iunie, dar Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare (ANRSC) a comunicat că, în baza contractului actual, unitatea mai poate presta acest serviciu până în anul 2030.

Primarul Ion Lungu s-a arătat astăzi optimist în legătură cu decizia aleşilor locali.

Lungu: “Ca urmare a răspunsului de la ANRSC, sper să aprobăm, în Consiliul Local, mandatarea societăţii de termoficare pentru efectuarea serviciului de transport şi distribuţie, până la finalizarea licitaţiei. S-a aprobat planul de reorganizare la Termica, pe structura Unicom Holding. Eu n-am nimic împotrivă, le doresc mult succes, dar cu o singură condiţie: să nu facă eficientizarea societăţii pe spinarea Primăriei. Primăria are ţinta să dea cât mai puţini bani, spre deloc, la termoficare, în ideea că trebuie să mai facem investiţii în activitatea de transport-distribuţie.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar