full screen background image

Motocicliştii nocturni, reclamaţi la Primărie

motociclisti noaptea     Primăria Suceava cere ajutor Poliţiei Rutiere şi Poliţiei municipiului, pentru a face ordine în ceea ce priveşte fenomenul „motocicliştilor nocturni”.

Edilul-şef, Ion Lungu, ia atitudine, după ce a primit mai multe sesizări şi reclamaţii prin care i se pune în vedere că sucevenii au din ce în ce mai des somnul tulburat de zgomot de motoare puternice şi „turate” la maxim.

Astfel, în miez de noapte, motocicliştii, dar şi conducătorii autovehiculelor pe 4 roţi, se întrec în adevărate raliuri, chiar şi în plin centrul Sucevei.

Primarul Ion Lungu recunoaşte că „aceasta este o problemă reală”, nefiind întâlnită însă numai în municipiului Suceava, ci având specific naţional.

Lungu: „Sigur, facem eforturi, împreună cu Poliţia Rutieră. Respectivii motociclişti sunt cu documentele în ordine, însă trebuie făcute razii care să îi oprească. Din păcate, din cauza efectivelor reduse, poliţiştilor locali nu li se pot da şi atribuţii de acest gen. La Poliţia locală avem 40 de posturi vacante şi nu putem angaja oameni. Ne trebuie 5 patrule şi avem doar una singură”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar