full screen background image

Primăria suceveană se va plânge Consiliului Judeţean de întârzierile la lucrările de apă şi canalizare

sapaturi     Conducerea Primăriei sucevene este nemulţumită de nerespectarea datei de finalizare a lucrărilor la reţelele de apă şi canalizare.

La comandamentul de astăzi cu şefii de şantier, primarul Ion Lungu a reclamat faptul că singurul progres vizibil nu este pe teren, ci în mutarea termenelor de încheiere a investiţiilor.

El a precizat că va purta discuţii cu conducerea judeţului şi cu ACET, după care va cere socoteală firmei Pfeiffer şi subcontractorilor angajaţi de aceasta.

Lungu: “Sunt multe situaţii pe care chiar nu le înţeleg. Se mută termenele, de la o săptămână la alta. A fost 31 mai, apoi 30 iunie, acum, iar s-au mutat, pe 30 iulie sau 15 august. Este clar că nu ne vom încadra în termenele stabilite, adică până la sfârșitul toamnei să finalizăm acest proiect, în municipiul Suceava. Voi discuta la ACET şi la Consiliul Judeţean, să vedem ce se poate face. Vom discuta şi cu conducerea centrală a firmei Pfeiffer, pentru că aici ne batem gura degeaba. se pare că sunt probleme la nivelul subcontractorilor. Oricum, lucrările nu merg aşa cum trebuie, ăsta este adevărul.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar