full screen background image

Metode şi tehnici de educație inovativă pentru grupurile vulnerabile

atedal     Până pe data de 20 iunie, , în Suceava se desfăşoară cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectului Grundtvig “ATEDAL” – Alternative Techniques for Engaging with Disadvantaged Adult Learners: Training in Partenership (2013-1-FR1-GRU06-495613).

Partenerii proiectului sunt AFIDEL (FR), NIEUWE MEDIA SCHOOL VZW (BE), Institutul Bucovina (RO), Aksaray Ortakoy Halk Egitim Merkezi Mudurlugu (TR), SUPERACT C.I.C. (UK), ARBEIT UND LEBEN VHS/DGB NORDRHEIN WESTFALEN (DE).

Prin acest proiect se urmărește colectarea unor metode şi tehnici de educație inovativă pentru grupurile vulnerabile, dezvoltate de către fiecare partener, și pilotate de către ceilalți implicați.

De asemenea, se va crea o platformă unde alţi profesionişti în domeniul educării adulţilor pot să împărtăşească metodele lor inovative şi opiniile, să câştige o mai mare recunoaştere şi conştientizare a muncii la nivel european.

În cadrul acestui proiect, Institutul Bucovina are rolul de a coordona activitățile de diseminare și de a participa la crearea unui e-book unde se vor colecta bune practici în ce privește educarea adulților.

Scopul întâlnirii de la Suceava este implementarea activităților proiectului și organizarea unor vizite de studiu în instituțiile care lucrează în domeniul educației adulților în Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar