full screen background image

Doi bărbaţi răniţi, după ce au căzut din căruţele pe care le conduceau, în Udeşti

cal caruta     Luni, la ora 11.40, pe un drum neclasificat din comuna Udeşti, un bărbat, de 39 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu atelajul hipo proprietate personală, cu care transporta material lemnos, într-o curbă uşoară la stânga, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se uşor.
Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi zi, la ora 16.01, pe DJ 208A, în interiorul comunei Udeşti, un bărbat, de 71 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu atelajul hipo proprietate, într-o curbă uşoară la stânga, calul s-a speriat și a  luat-o la fugă.
În acel moment, conducătorul atelajului hipo s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se uşor.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul 0,44 mg./l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar