full screen background image

A fost semnat contractul pentru reabilitarea clădirii Muzeului Bucovinei

radulescu diaconu     Contractul pentru reabilitarea clădirii Muzeului Bucovinei a fost semnat, astăzi, la Consiliului Județean, de vicepreședintele Alexandru Rădulescu și de directorul tehnic de la General Construct, Doru Gheață.

Lucrările de reabilitare vor fi efectuate de o asociere de firme compusă din General Construct Suceava. Loial Impex Suceava,Restaco Suceava, ConBucovina Suceava și Grup Corint Alba Iulia.

Proiectul, intitulat “O CLĂDIRE DE PATRIMONIU – MUZEU PENTRU MILENIUL III” are o durată de implementare de 19 luni şi o valoare de 21.979.608,09 lei, fără TVA.

4. Obiectivele proiectului sunt reabilitarea/restaurarea, consolidarea şi construcţia clădirii Muzeul de Istorie al Complexului Muzeal Bucovina şi a unui corp de utilităţi anexă, într-o perioadă de 1,5 ani; înfiinţarea unui punct de informare turistică în cadrul Complexului Muzeal Bucovina; Creșterea numărului de vizitatori la obiectivul de patrimoniu reabilitat/restaurat.

Contractul prevede lucrări de rezistență-consolidare, lucrări construcții utilități anexă (se obține un corp destinat spațiilor de recepție pentru exponate, spații tehnice necesare funcționării muzeului), lucrări de reparare, reabilitare și refuncționalizare (se vor obține spații funcționale pe cele 3 nivele ale clădirii – subsol, parter, etaj 1, etaj 2 și mansardă), lucrări de restaurare (realizarea finisajelor interioare și exterioare ale clădirii).

comments

comments




Leave a Reply

avatar