full screen background image

Un nou magazin DOMO, în incinta Complexului Kaufland

domo 1     Joi, 12 iunie, începând cu ora 10:00, un nou magazin DOMO și-a deschide porțile, în incinta Complexului Kaufland, din Strada Universității, nr. 15-19.

Cu această ocazie, sucevenii sunt așteptați cu promoții la o gamă variată de produse electronice, electrocasnice, audio-video şi IT&C.

De exemplu, ei pot achizițioana, în perioada 12-18 iunie, în limita stocului disponibil: Mașină de spălat Indesit IWD 61051ECO,1000 rpm, la prețul de 949 lei (redus de la 1199,90 lei), Combină frigorifică Arctic Ak315P+, clasă A+, capacitate 294 litri la doar 969 lei (preț redus de la 1249,90 lei), Aragaz Metalica F4 la prețul de 499 lei (redus de la 599 lei), Tabletă Utok 700D Lite, la 199 lei (preț redus de la 249 lei), Notebook Acer Aspire la prețul de 999 lei (redus de 1499 lei). Primii 100 de cumpărători vor primi cadou o minge de fotbal.

În plus, până pe 18 iunie, orice client care cumpără din magazinele DOMO sau de pe domo.ro poate participa la tombola DOMO CUP, indiferent de valoarea cumpărăturilor, înscriindu-se pe http://domocup.domo.ro/.

În prima parte a campaniei, pe lângă multe alte premii, participanții pot câștiga o călătorie în Brazilia, iar în cea de-a doua, un frigider Whirlpool plin cu produse Coca-Cola.

La cea de-a doua tombolă participă doar cei care au oferit răspunsul corect la întrebarea „Cine va câștiga Cupa Mondială?”.

În cadrul campaniei ce se încheie pe18 iunie, pe lângă oferte speciale la produse care pot face experiența urmăririi meciurilor mai plăcută (nu doar televizoare, ci și aparate de aer condiționat și combine frigorifice), DOMO are și o ofertă personalizată pentru doamne, pentru clipele lor de liniște și răsfăț.

Magazinul DOMO din Suceava, cu o suprafață de 502 mp, păstrează acelaşi concept apreciat de cumpărătorii din toată ţara, în care produsele sunt expuse într-un mod care facilitează studierea, compararea și alegerea produselor.

Noul magazin DOMO respectă promisiunea brandului de a oferi o experiență unică de cumpărare, într-un spațiu prietenos și primitor, dar în același timp dinamic și modern. Aici clienții găsesc cu ușurință nu doar produsele, dar și informațiile și serviciile personalizate de care au nevoie de la o echipă profesionistă.

“Reschiderea magazinului din Suceava face parte din strategia companiei de a deveni lider de piata într-un timp foarte scurt. Ne bazăm pe relația pe care o construim cu fiecare client în parte. Compania noastră mizează în continuare pe inovație și atenția acordată fiecărui client în parte. Ne dorim ca cei care vizitează magazinele DOMO să aibă o experiență plăcută, să simtă că ei sunt în centrul atenției, iar reprezentații de vânzări sunt partenerii lor, consultanți care le pot oferi cele mai bune sfaturi adaptate nevoilor lor”, spune Cornel Grigoroaia, Area Sales Manager Domo.

În magazinul din Complexul Kaufland, DOMO își propune să ofere pasionaților de tehnologie o gamă largă de produse audio-video și IT&C de ultimă generație.

Domo Retail deține o rețea națională de peste 90 de magazine cu peste 1000 de angajați. Prezent pe piață românească de 20 de ani DOMO oferă clienților săi o gamă completă de pro-duse electronice, electrocasnice și IT&C, adaptată permanent tendințelor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar