full screen background image

Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Miercuri, la ora 10.00, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana a oprit pentru control, pe DC 43, din localitate, mopedul condus de un localnic, de 51 de ani, care nu posedă permis de conducere.

În jurul prânzului, la ora 12.04, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit în trafic, pe DJ 177A, pe raza orașului Frasin, autoturismul condus de un localnic, de 32 de ani.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Seara, în jurul orei 19.13, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control, pe DN 17, în localitatea Pojorâta, autoturismul condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Mălini, care circula cu viteza de 88 km/h în localitate şi avea I.T.P. expirată.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză figurează cu permisul de conducere suspendat.

Celor trei li s-au întocmit dosare penal, care vor fi soluţionate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar