full screen background image

O femeie din Fântâna Mare s-a ales cu o piatră, în locul unor bijuterii din aur

cercei     O femeie, de 68 de ani, din comuna Fântâna Mare, a sesizat, miercuri, poliția despre faptul că, în cursul zilei, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Fălticeni, o femeie necunoscută i-a sustras mai multe bijuterii din aur, folosind ca pretext faptul că îi oferă altele în schimb.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la ora 10.00, victima se deplasa singură pe strada N. Beldiceanu din municipiul Fălticeni.

La un moment dat, în dreptul său a oprit un autoturism, iar o femeie, fără a coborî din maşină, a acostat-o pe victimă şi, sub pretextul că îi oferă cadou un lănţişor din aur, i-a pus la gât un lănţişor confecţionat dintr-un material nepreţios, sustrăgându-i lănţişorul din aur.

Ulterior, femeia necunoscută, sub pretextul că trebuie să-i facă un ritual de „descântec” victimei, i-a desfăcut acesteia cerceii din aur de la urechi şi i-a scos inelul din aur de pe degetul inelar al mâinii drepte.

Imediat, victima a solicitat să-i fie restituite bijuteriile, ocazie cu care femeia necunoscută i-a înmânat acesteia o batistă, în care se afla o piatră învelită în mai multe straturi de bandă scotch, cu recomandarea să nu o desfacă timp de o săptămână.

Imediat după comiterea faptei, autoturismul s-a pus în mişcare, deplasându-se spre ieşirea din localitate.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar