full screen background image

Grupuri de sprijin gratuite, pentru copii și tineri, după decesul unui părinte

copil suparat     Proiectul “Copiii din Suceava învață să trăiască după moartea unei persoane dragi” a ajuns la final, după 8 luni în care peste 100 de tineri vulnerabili cu vârsta între 5 și 18 ani au primit consiliere gratuită într-un program în premieră în România.

Proiectul a fost posibil după ce zeci de suceveni l-au votat în competiția “Idei din Țara lui Andrei” 2013, un program de responsabilitate socială Petrom.

Marți, 17 iunie 2014, între orele 10.30 – 11.30, la Biblioteca Județeană “I. G. Sbiera” (Str. Mitropoliei, nr. 4, etaj 1), se va desfăşura evenimentul de final.

Împreună cu reprezentanți de la Inspectoratul Școlar Județean, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională, precum și cu beneficiari ai serviciilor, vor fi evaluate rezultatele obținute și vor fi prezentate pe larg serviciile gratuite oferite de Centrul de Sprijin pentru familii în perioade de criză – filiala Suceava.

Munca de 4 ani în domeniu a adus asociaţiei non-profit „Există viaţă după doliu!” premiul 3 la Gala Societății Civile 2014, la secțiunea “Servicii de asistență socială”, pentru un alt proiect dedicat familiilor aflate în dificultate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar