full screen background image

Planul de Acţiune pentru Energie Durabilă al municipiului Suceava, premiat la Madrid

nominee     Planul de Acţiune pentru Energie Durabilă (PAED), realizat pentru Primăria municipiului Suceava de firma de Relians Corp Suceava, a câștigat premiul întâi în Madrid, din partea Federaţiei Europene a Asociaţiilor de Consultanţă în Management, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Lungu: “Proiectul s-a situat pe prima poziţie la Madrid, pe data de 29 mai. Sigur, este vorba despre nivelul naţional, National Champions România”.

Planul a fost întocmit în vederea promovării a trei proiecte sucevene, în cadrul Programului de Cooperare Elveţia-România.
Este vorba despre proiectul privind realizarea unui sistem de încălzire şi iluminat pe bază de energii alternative în Complexul comercial „Bazar”, proiectul de management modern şi eficient al iluminatului public din municipiul Suceava şi cel intitulat „Electromobilitate-Vehicule electrice pentru o municipalitate verde”.

Lungu: “Aceasta arată că proiectele realizate de Primăria municipiului Suceava sunt proiecte bune, apreciate chiar la nivel european. Fără Planul de Acţiune pentru Energie Durabilă, nu puteam să accesăm fondurile elveţiene”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar