full screen background image

“Cumpără, înscrie și câștigă!”, la poarta cu premii din Shopping City Suceava

cumpara inscrie     Cel mai important eveniment din lumea fotbalului vine cu mii de surprize la Shopping City Suceava!

În perioada 13 iunie – 13  iulie 2014, Shopping City Suceava în parteneriat cu hypermarketul Carrefour, derulează campania “Cumpără, înscrie și câștigă!”, în cadrul căreia iubitorii de sport și cumpărători vor fi răsplătiți cu peste 2.000 de premii instant, constând în doze de bere sau de suc, pungi de alune și mingi de fotbal.

În fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pe toată durata campaniei, fotbalul și distracția le vor aduce premii instant clienților care au făcut cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Zilnic, vor fi puse în joc 70 x doze de bere sau suc, 70 x pungi de alune și 10 mingi de fotbal, pe care participanții le vor putea câștiga dacă vor înscrie la poartă și vor marca unul dintre premiile puse în joc.

După validarea bonului de cumpărături la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo, fiecare client are dreptul să-și încerce norocul de trei ori la poarta cu premii.

Prin campania “Cumpără, înscrie și câștigă!”, Shopping City Suceava te invită la mai mult shopping, mai mult fotbal și mai multe premii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar