full screen background image

Ponta: Acordul de colaborare cu PPDD va fi semnat doar de PSD

ponta     Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că acordul de colaborare cu PPDD va fi semnat doar de PSD, celelalte formaţiuni politice componente ale USD, respectiv PC şi UNPR, nefiind parte, el arătând că doar PSD va ceda funcţii. Premierul a precizat, luni seară, că Dan Diaconescu nu va putea ocupa un post de ministru, funcţie solicitată de către PPDD.

Preşedintele PSD a arătat că PPDD a solicitat un post de ministru, ceea ce nu a fost exclus de către PSD, discuţia urmând să continue.

“Protocolul se semnează, dar se semnează cu partidul, iar preşedintele partidului este doamna Man. În materie de miniştri, şi cu PNL, când erau la guvernare, PC, UNPR, UDMR  am spus că există două criterii: susţinerea politică şi capacitatea mea de a lucra cu ministrul respectiv. Uneori am mai lăsat de la mine, dar nu pot lăsa mereu. Diaconescu o să fie preşedinte, o să fie multe alte lucruri, nu poate sta ca ministru”, a spus Ponta la România TV, explicând astfel de ce Dan Diaconescu nu va putea ocupa un post de ministru.

comments

comments




Leave a Reply

avatar