full screen background image

Marian Preda demisionează de la şefia Fundaţiei Mişcarea Populară

marian preda     Marian Preda anunţă că, din motive personale, şi-a depus marţi demisia din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, precizând că pleacă din această funcţie cu convingerea că nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România.

”În data de 10.06.2014, mi-am depus, din motive personale, demisia din funcţia de Preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară. Mă retrag din fruntea Fundaţiei cu satisfacţia că în cele 14 luni în care am condus-o, alături de membrii fondatori, de echipa tehnică, de coordonatorii judeţeni, de voluntari, de cei peste nouă mii de membri şi cu sprijinul celui care a generat proiectul, dl. Preşedinte Traian Băsescu, am făcut din Fundaţia Mişcarea Populară o instituţie cunoscută şi respectată, un vector important al promovării valorilor, principiilor şi soluţiilor de centru-dreapta în spatiul public din România”, se arată într-o declaraţia a lui Marian Preda remisă agenţiei MEDIAFAX.

El le mulţumeşte tuturor pentru sprijinul acordat, pentru contribuţia comună la acest proiect.

”Îmi amintesc cu bucurie de cele peste 200 de întâlniri organizate în toată ţara, de dezbaterile publice pe teme esenţiale pentru România, de mesele rotunde închise presei organizate de Fundaţie, în care cei mai buni specialişti au formulat propuneri de politici publice, soluţii la problemele societăţii; îmi amintesc de marşurile şi mitingurile organizate în stradă pentru a apăra justiţia şi statul de drept, pentru a protesta împortiva măsurilor aberante ale Guvernului. Am revăzut discursurile mele publice, documentele importante lansate de Fundaţie sau de mine în numele ei, Manifestul, criteriile de selecţie promovate de Fundaţie, Strategia Fundaţiei, comunicatele publice; toate au fost scrise sau rostite sincer, cu bună-credinţă şi, din punctul meu de vedere, toate rămân valabile”, adaugă Preda.

comments

comments




Leave a Reply

avatar