full screen background image

Patru dosare penale pentru şoferi prinşi conducând băuţi

POLITIST     În ultimele 24 de ore, poliţiştii au întocmit 4 dosare penale, toate pentru conducători auto care consumaseră alcool. În plus, unul dintre bărbaţii din cauză nu avea nci permis de conducere, iar altul conducea, deşi avea permisul suspendat.

Duminică, la ora 03.50, Postul de poliție Fântânele a fost sesizat despre faptul că, pe raza localității, s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 29 de ani, localnic, fără permis de conducere, a condus autoturismul, iar datorită stării de ebrietate, a intrat într-un podeţ.
Întrucât  bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La ora 23.50, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală  Dărmăneşti, a oprit pentru control, pe DJ 178A, pe raza comunei Comăneşti, autoturismul condus de un bărbat, de 47 de ani, din comuna Botoşana.

Întrucât  conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat  probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Luni, la ora 02.04, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, a oprit pentru control, pe str. Calea Bucovinei, din localitate, autoturismul condus de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Fundu Moldovei.
Întrucât  conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot luni, la ora 02.03,  un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 4 poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control, pe DN 2H, pe raza comunei Gălăneşti, autoturismul condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Botoşana.
Întrucât  conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit și faptul că şoferul avea suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în perioada 09.06.2014 – 08.07.2014.
I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar