full screen background image

Focuri de armă pentru reţinerea unor scandalagii, la Baia

pistol     Duminică, la ora 11:15, Postul de poliție  Baia a fost sesizat  despre faptul că doi indivizi, Costică B. și Costică P., ambii de 32 de ani, din localitate, fac scandal într-un local din comuna Baia și distrug bunurile din bar.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care i-au identificat pe cei doi, aceștia continuând  să se manifeste violent, distrugând mai multe bunuri.

Întrucât situația a degenerat, s-a solicitat sprijinul unei grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al IPJ Suceava,  care  le-a localizat pe cele două persoane  în zona unui magazin din comuna Baia.

Aici, întrucât cei doi au încercat să se sustragă urmăririi şi existau date că deţin asupra lor obiecte înţepătoare, pentru reținerea acestora, s-a folosit armamentul din dotare, fiind trase de către un poliţist din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale 3 focuri de avertisment în plan vertical.

Ambele persoane au fost încătușate și conduse la sediul Postului de poliție  Baia pentru cercetări.

La  propunerea organelor de cercetare penală, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei doi, pentru săvârşirea infracţiunilor de “ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi s-a dispus prin ordonanţă, reţinerea celor doi suspecţi, pentru o perioadă de 24 de ore.

Luni, bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cei doi inculpaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial, de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor, nefiind tolerate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar