full screen background image

Costel Gâlcă este noul antrenor al Stelei!

costel galca     Costel Gâlcă este noul antrenor al Stelei. După negocierile purtate la Poarta Albă, tehnicianul a bătut palma cu Gigi Becali şi va prelua formaţia roş-albastră, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf.

“M-am înţeles cu patronul. De azi, sunt noul antrenor al Stelei. Dacă vor pleca jucători, vor veni alţii la fel de buni în locul lor. Le transmit suporterilor că va fi multă muncă şi disciplină. Obiectivul principal e accederea in grupele UEFA Champions League!”, a declarat Costel Gâlcă.

Gâlcă nu a vrut să precizeze staff-ul cu care va lucra la Steaua, urmând să-i anunţe pe colaboratorii săi într-o conferinţă de presă. Digisport.ro a aflat că antrenor secund va fi Dumitru Uzunea – colaborator al lui Gâlcă la naţionala U 17 şi fost antrenor la juniorii Stelei -, în timp ce antrenor cu portarii va fi Ştefan Preda.

Costel Gâlcă a mai avut propuneri concrete în această vară de la FCM Târgu Mureş şi Viitorul Constanţa.

În vârstă de 42 de ani, Costel Gâlcă a fost până azi selecţionerul României U 17. Fost jucător al Stelei şi al naţionalei, Gâlcă a participat la 4 turnee finale de Campionat Mondial şi Campionat European.

Ca fotbalist, Gâlcă a evoluat la Steaua în perioada 1991-1996, reuşind 24 de goluri în 148 de meciuri. În Ghencea, Gâlcă a câştigat 4 titluri, o Cupă şi două Supercupe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar