full screen background image

Ministrul Apărării transmite un omagiu militarilor eroi

mircea dusa     Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a transmis joi un mesaj cu ocazia Zilei Eroilor în care se arată că Ziua Înălțării Domnului este, prin tradiție, o zi de rugăciune în memoria eroilor națiunii române și a adus un omagiu tuturor celor care și-au dat viața în marile războaie din istoria țării noastre.

“Transmit un gând bun militarilor români care își desfășoară activitatea cu determinare în teatrele de operații, împlinind angajamentele țării noastre asumate în cadrul comunității nord-atlantice. Prin misiunile pe care le execută la standarde impecabile, zi de zi, în condiții de maxim pericol, ei dovedesc că România a înțeles faptul că statutul de membru al NATO nu înseamnă doar beneficii, ci și responsabilități. În teatrele de operații au căzut la datorie 26 de militari români. Gestul lor ne-a învățat încă o dată că libertatea se câștigă greu, iar viitorul copiilor noștri se apără cu sacrificii dureroase”, a afirmat Dușa.

De asemenea, ministrul își îndreaptă gândurile și către familiile acestor eroi. “Slavă eroilor Armatei României! Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, își încheie Mircea Dușa mesajul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar