full screen background image

Convocarea comisiilor pentru curriculum din şcolile MAI

comisie jand     Reprezentanţii comisiei pentru curriculum din Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la o convocare de specialitate la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

Convocarea a avut ca obiectiv principal analizarea activităţii comisiilor pentru curriculum, actualizarea şi includerea noutăţilor legislative în cadrul conţinuturilor tematice.

Au fost purtate discuţii cu privire la identificarea nivelului de îndeplinire a sarcinilor curriculare pentru seriile de elevi în curs,  funcţionarea optimă a comisiilor de curriculum şi a fost stabilită structura cadru a anilor de învăţământ pentru seria 2014-2016.

Activitatea a reunit reprezentanţi ai Direcţiei Formare Iniţială şi Continuă din MAI, ai Academiei de Poliţie „Al.I.Cuza” Bucureşti, ofiţeri specialişti din IGJR, IGPR, IGPF, IGSU, preşedinţii şi vicepreşedinţii comisiilor pentru curriculum şi şefii structurilor metodică, planificare din şcolile postliceale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar