full screen background image

Mopedist băut şi fără permis, accidentat de o şoferiţă neatentă, în Gura Humorului

mopedeI.P.J. Suceava a fost sesizat, în cursul serii de miercuri, prin 112, despre faptul că, pe B-dul Bucovina, din oraşul Gura Humorului, s-a produs un eveniment rutier.

Echipajul rutier sosit la fața locului a stabilit faptul că, în jurul orei 18.45, în timp ce conducea autoturismul, pe B-dul Bucovina din localitate, o femeie, de 47 de ani, din oraşul Gura Humorului, a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers, prin viraj la stânga, spre strada Lt. Viorel Marcianu.

Şoferiţa nu a acordat prioritate de trecere motoscuterului condus regulamentar, din sensul opus, de un tânăr, de 19 ani, din comuna Păltinoasa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conducătorul mopedului nu a suferit leziuni care să necesite îngrijiri medicale, fiind avariate doar cele două vehicule.

Atât conducătoarea auto, cât şi conducătorul mopedului, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul mopedistului, respectiv 0,00, în cazul conducătoarei auto.

Tânărul a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au stabilit faptul că mopedistul nu posedă permis de conducere

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar