full screen background image

Expoziţie chinologică “Cupa Bucovinei”, la Shopping City Suceava

chinologica     ASOCIAŢIA CHINOLOGICĂ A JUDEŢULUI SUCEAVA, structură teritorială a ASOCIAŢIEI CHINOLOGICE ROMÂNE, în parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA ,organizează expoziția națională chinologică de desemnare a titlului C.A.C Cupa Buovina 2014.

Timp de 2 zile, sâmbătă, 17 mai, și duminică, 18 mai, 2014, sunteţi invitaţi la spectacol în parcarea Shopping City Suceava, unde veți putea admira cele mai deosebite exemplare de câini, în cadrul unui concurs de frumusețe și aptitudini.

La CUPA BUCOVINA, SUCEAVA 2014, sunt așteptaţi să concureze câini din peste 50 de rase, care vor fi evaluaţi de un corp de arbitri internaţionali din România şi Republica Moldova.

Înscrierile sunt deschise pentru cei interesați, până pe 12 mai 2014.

Prin participarea cu succes la aceste două expoziţii canine (obţinerea calificativului EXCELENT pentru masculi şi FOARTE BUN pentru femele), în conformitate cu Regulamentul de Creştere a Câinilor de Rasă adoptat de ASOCIAŢIA CHINOLOGICĂ ROMÂNĂ, se poate obţine dreptul de montă, calificare obligatorie în vederea reproducerii, selecţiei şi ameliorării raselor canine, inclusiv a raselor autohtone de câini: Ciobănesc Românesc de Bucovina, Ciobănesc Românesc Carpatin, Ciobănesc Românesc Mioritic şi Ciobănesc Românesc Corb. Dreptul de montă pentru câinii de rasă facilitează obţinerea certificatelor de origine ale descendenţilor (puilor) şi înregistrarea în circuitul chinologic naţional.

Detalii cu privire la formalităţile de înscriere se găsesc accesând pagina de internet: www.achsuceava.ro

Ca şi în anii trecuţi, expoziţiile chinologice ce vor fi organizate, în mai 2014, în parcarea Shopping City Suceava, au scopul de a promova creşterea câinilor de rasă pură, sportul canin autentic şi imaginea câinelui ca partener social al omului.

Pentru toţi cei care iubesc acest minunat animal, câinele, fie ei admiratori, proprietari sau crescători de câini, evenimentul va fi un bun prilej de recreere activă, de iniţiere în domeniul chinologic, dar şi de participare competitivă în spiritul sportivităţii şi al respectului reciproc.

comments

comments




Leave a Reply

avatar